Pécs belvárosától, Európa Kultúrális főváros központjától kb 10 km-re található panziónk. A Gilice panzió Mecsek egyik legszebb völgyében fekvő családi panzió. A szubmediterrán klíma, az erdő csendje, valamint a környék nevezetességei kínálnak lehetőséget a pihenésre vagy tartalmas kulturális programok szervezésére.
 

2005. december 03. napján nyitottunk. Az éttermünket hivatalosan megnyitotta Pető István a Magyar Gasztronómiai Szövetség elnöke, mesterszakács. Az Ő közremüködése tette még színvonalasabbá az estét.
A Gilice panzió & étterem a Mecsekben, az erdő közepén helyezkedik el.

A Gilice panzió & étterem családi vállalkozásként működik, kevés alkalmazottal és a saját folyamatos és mindenre kiterjedő részvételünkkel.

A nemzetközi és hazai gasztronómiai fogásaink gondos elkészítésén túl séfünk számára legalább ennyire fontos az ételek tálalása is.
 
Gilice panzió A panzió legfőbb célja, hogy átélhető, megmutatható, elmesélhető élményeket tudjon adni az ide látogatóknak, amire vissza lehet emlékezni és a későbbiekben fel lehet idézni. A helyi vendégkör számára ennek a fő eszköze színvonalas rendezvények, zene és más programok szervezése, a távolabbról érkezőknek a városnézés, a tájvédelmi körzet bemutatása kirándulásokkal, esetlegesen vadásztatás, galamblövészet, hőlégballon kirándulás.


Igyekszünk alkalmazkodni a vendégek igényeihez és mi is igényeket akarunk teremteni. Pontosak és megbízhatóak leszünk Visszatérő vendégeinket családtagként fogadjuk, folyamatosan éreztetjük velük, hogy számunkra ők a legfontosabbak. Figyelünk az apróságokra is.

Comments powered by CComment

SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY

Hírlevél

Elérhetőség

Gilice Panzió & Étterem
7628 Pécs, Melegmányi út 32.
Tel./fax: 72/532-253
Mobil: 30-878-8378

vendegszolgalat@gilicepanzio.hu
www.gilicepanzio.hu

Étterem nyitvatartás:
Hétfő - kedd:           ZÁRVA
Szerda - szombat: 12.00 –21.00
Vasárnap:               11.00-16.00

Üzenetküldés